Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσία του Αρκαδικού από τον Τζίμη Κουστένη σηματοδότησε και την έναρξη ενός… αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει να στηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Βασική προτεραιότητα του πολύπειρου τεχνικού και της διοίκησης είναι η παραμονή των παικτών του περσινού βασικού κορμού οι οποίοι παραμένουν ελεύθεροι και ήδη έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις προς αυτή τη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρκάδες είναι κοντά σε συμφωνία με τους Γιάννη Προδρόμου και Σάββα Τζουγκαράκη, χωρίς όμως τίποτα να θεωρείται δεδομένο. Τόσο ο 30χρονος φόργουορντ, όσο και ο 31χρονος σέντερ αποτέλεσαν τους στυλοβάτες της περσινής προσπάθειας της ομάδας που είχε ως αποτέλεσμα τη παραμονή στην κατηγορία. Ο Τζουγκαράκης που είχε ουκ ολίγες προτάσεις στα χέρια του από ομάδες της Α2, προτίμησε να περιμένει (όπως και ο Προδρόμου που απασχόλησε και αυτός κάποιους συλλόγους) και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας, λογικά θα παραμείνουν κάτοικοι… Τρίπολης.

Σε καλό δρόμο βρίσκονται και οι συζητήσεις με τους Κανέλλο Γαρμπή και Σωκράτη Ναούμη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται οριστικές εξελίξεις, θεωρείται βέβαιο ότι θα προωθηθούν στην ανδρική ομάδα και κάποιοι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει από τους Εφήβους.