Κάθε λόγο να… τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση έχουν οι άνθρωποι του Ερμή Λαγκαδά, μετά την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στην χθεσινή γιορτή για την ενίσχυση του συλλόγου, στην οποία βασικό πρόσωπο ήταν ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος και τραγούδησε για την αγαπημένη του πόλη.
Η επιστροφή του γνωστού καλλιτέχνη μετά από 12 χρόνια στον Λαγκαδά, αποδείχθηκε μια άκρως επιτυχημένη πρωτοβουλία του Ερμή και της διοίκησης του, η οποία απέδειξε ότι ακόμη και σε περίοδο κρίσης υπάρχουν τρόπου για να σταθεί στα πόδια του ένα νοικοκυρεμένο σωματείο όπως οι “πράσινοι”.

Πάνω από 6000 φίλοι και συντοπίτες του Ρέμου (εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια και έμεινε και κόσμος απ’ έξω), βρέθηκαν στα Λουτρά Λαγκαδά για να απολαύσουν το δικό τους παιδί και εκείνος μέσα σε έντονο κλίμα συγκίνησης, τραγούδησε για 2,5 ώρες ασταμάτητα, ξεσηκώνοντας τα πλήθη.
Ιδιαίτερη συγκίνηση στον μεγάλο τραγουδιστή προκάλεσε η βράβευσή του από τον Ερμή Λαγκαδά όπου και του παραδόθηκε μια φανέλα του συλλόγου με το όνομά του, ενώ ο πρόεδρος του Ερμή κος Δημήτρης Χρηστίδης τον ανακοίνωσε ως “το επόμενο play maker της ομάδας”.