Την ήττα από το Παγκράτι αφήνουν πίσω στον Εθνικό, και πλέον στρέφονται στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πευκοχώρι, θέλοντας να επιστρέψουν στις νίκες. Μιχάλης Ραχωβίτσας και Κώστας Τότσιος με δηλώσεις τους τόνισαν ότι η αναμέτρηση θέλει προσοχή, και πως δεν πρέπει να τους ξεγελάει η βαθμολογική θέση της ομάδας της Χαλκιδικής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Ραχωβίτσας:

«Το Πευκοχώρι είναι μία ομάδα που βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας παρ’ όλα αυτά διαθέτει κάποια έμπειρα παιδιά που έχουν παίξει αρκετά χρόνια την κατηγορία και είναι ομάδα που αν δεν μπεις σοβαρός να δώσεις το 100% σου μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα, πριν τα Χριστούγεννα, στην Χαλκιδική και καθώς προερχόμαστε κι από μία ήττα πιστεύω έχουμε δουλέψει καλά και θα κάνουμε αυτό που πρέπει στο γήπεδο μας».

Για την κατάσταση της ομάδας μετά την ήττα στο Παγκράτι:
«Η ομάδα αντιμετωπίζει την ήττα φυσιολογικά. Έχουμε έμπειρα παιδιά. Είναι ένα πρωτάθλημα μεγάλο που δεν μπορείς να κριθείς την 15η αγωνιστική. Ήρθε μια ήττα από μία καλή ομάδα εκτός έδρας. Δουλεύουμε στο γήπεδο και συνεχίζουμε για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Έχουμε 14 αγωνιστικές και πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγωνιστική ξεχνώντας την προηγούμενη και πηγαίνοντας στην επόμενη δουλεύοντας για το καλύτερο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Τότσιος:

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από το Παγκράτι. Έρχεται το Πευκοχώρι και δεν πρέπει με τίποτα να μας ξεγελάσει η βαθμολογική του θέση, απαρτίζεται από πολύ ικανούς παίκτες και από έμπειρα παιδιά που γνωρίζουν την κατηγορία. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με σεβασμό για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».