Οι Ίκαροι Σερρών εξακολουθούν να βρίσκονται σε στάση αναμονής για την ενδεχόμενη άνοδο τους στην Α1, γεγονός που έχει “παγώσει” όλες τις άλλες εξελίξεις στην ομάδα. Οι “κυανοκίτρινοι” βρέθηκαν σε παρόμοια θέση και πέρσι, ακριβώς την ίδια περίοδο και όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Αναστάσιος Παναγιώτου, αισιοδοξούν ότι φέτος θα εφαρμοστούν οι νόμοι και η ομάδα που κατετάγη τρίτη στο πρωτάθλημα, θα πάρει αυτό που της αξίζει.

“Είμαι υποχρεωμένος να σας πάω ένα χρόνο πίσω όπου τέτοια εποχή και πάλι βρισκόμασταν σε παρόμοια κατάσταση είχαμε τερματίσει τρίτη και γνωρίζοντας τις συνθήκες που επικρατούσαν ήταν πολύ πιθανό ως ενδεχόμενο κάποιες από τις ομάδες να μην πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να συμμετέχει σε αυτό το πρωτάθλημα, κάτι που τελικά αποδείχθηκε.

Δείξαμε πλήρη εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τις αρχές και με πολύ υπομονή και χωρίς πίεση ελπίζοντας πως θα αντικαθιστούσαμε την συγκεκριμένη ομάδα , κάτι που δικαιωματικά αξίζαμε.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και κάνεις δεν μπορεί να καταλάβει την συγκεκριμένη απόφαση αφού οι αρμόδιοι αποφάσισαν να μην αντικατασταθεί η “προβληματική ομάδα” και να διεξαχθεί ένα” κουτσουρεμένο” πρωτάθλημα όπου οι δυο κορυφαίες ομάδες μετείχαν στο FINAL4 της Eυρωλίγκα και στο τέλος μάλιστα προέκυψε και πρωταθλητής Ευρώπης. Δεν είναι λίγο παράδοξο;”, τόνισε ο παράγοντας των Ικάρων και πρόσθεσε τονίζοντας την αποφασιστικότητα της διοίκησης να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια συμμετοχής στην Α1.

“Νιώσαμε αδικημένοι και θεωρώ πως και ο κάθε φίλαθλος του μπάσκετ θα έπρεπε να νιώσει το λιγότερο ενοχλημένος , ενώ θα πρέπει να ληφθεί υπ όψιν ότι όλη αυτό το γεγονός της υπομονής και της αναμονής είναι μια περίπλοκη κατάσταση διότι δένει τα χέρια μας γιατί καθυστερεί τον αγωνιστικό σχεδιασμό και η ψυχολογική φθορά είναι μεγάλη.

Παρ’ όλα αυτά εμείς και φέτος δώσαμε το παρών και πρωταγωνιστήσαμε και βρισκόμαστε ακριβώς στην ίδια θέση και το μόνο που ζητάμε είναι να τηρηθούν οι νόμοι. να εξεταστούν οι φάκελοι και να μην υπάρξει καμία παρατυπία. Ζητούμε να μας σεβαστούν”.

Πηγή: serressport.gr