Ο Ηρακλής έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την αποφυγή των πλέι άουτ νικώντας τον γεμάτο και ποιοτικό Προμηθέα, με τον Αποστόλη Αποστολίδη να αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα κλειδιά της αναμέτρησης.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, που ειδικεύεται στην ανάδειξη νεαρών παικτών, του έδειξε εμπιστοσύνη και ο ταλαντούχος μπόμπερ τον δικαίωσε πανηγυρικά, με μια ώριμη και καταλυτική εμφάνιση.

Έμεινε στο παρκέ για κάτι παραπάνω από 22 λεπτά και έκανε τη διαφορά σε όλους τους τομείς. Όλα ξεκινούσαν από την άμυνα, όπου πάλεψε με ψυχή και έβγαλε ενέργεια, απέναντι στα έμπειρα γκαρντ της πατρινής ομάδας, ενώ στην επίθεση έδειξε την ποιότητά του.

Σημείωσε 10 πόντους με 1/2 βολές και 3/7 τρίποντα, μοιράζοντας και 2 ασίστ. Μάλιστα, παρά την πίεση του παιχνιδιού ήταν τόσο ψύχραιμος που δεν υπέπεσε ούτε σε ένα λάθος.

Ο νεαρός έδειξε γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχει χώρο και χρόνο σε μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα όσο ο Ηρακλής, αποτελώντας σε ένα ματς-τελικό το ιδανικό συμπλήρωμα του εξαιρετικού Σωτήρη Γκιουλέκα, του “μαέστρου” Γιώργου Αποστολίδη, του πύργου Δημήτρη Δέσπου και του πάντα συνεπή σε όλους τους τομείς, Ευθύμη Κοθρά.