Του Φώτη Δουκάκη
07/03/2012 (20:06)

Ο Κώστας Φλεβαράκης σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Αρη προτίμησε να μιλήσει περισσότερο για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του και την προσπάθεια των παικτών του, ζητώντας τον σεβασμό στην προσπάθεια τους:  “Συγχαρητήρια στον Αρη και στον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Σήμερα συνειδητοοίησα ότι υπάρχει ένα μεγάλο κενό με κάποια μικρή μερίδα των φιλάθλων. Ολοι στον Ηλυσιακό είμαστε ήρωες. Εφυγαν σημαντικοί παίκτες. Σήμερα έλειπε ο Νάνα. Ο Τόμπσον και ο Κασελάκης αγωνίστηκαν με προβλήματα τραυματισμών. Αυτό που κάνουμε φέτος δεν το έχει αντιληφθεί κανείς.

Η σχέση εμπιστοσύνης με τον πρόεδρο είναι αυτή που κρατάει την ομάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός για την προσπάθεια τους. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ο Ηλυσιακός είχε έναν στόχο και τον έχει καταφέρει μόνο με δική του προσπάθεια.

Ο Αρης είναι πολύ καλή ομάδα και την αδικεί η θέση που έχει αυτή τη στιγμή. Συγχαρητήρια στον Νίκο Χατζή που τιμάει το πρωτάθλημα και θα συνεχίσει να προσφέρει”.

Ο Νίκος Χατζής, ο οποίος είχε την τιμητική του λόγω του ότι έφτασε τις 500 συμμετοχές στην Α1, είπε: “Ηταν ένα δύσκολο ματς. Κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μπήκαμε πιο δυνατά και μειώσαμε. Δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη, αλλά έχουμε ακόμα παιχνίδια και συνεχίζουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα, όσο ψηλότερα μπορούμε. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για τη σημερινή εκπληξη. Οσο είμαι υγιής να προσφέρω. Εχω εισπράξει αγάπη από τον Ηλυσιακό. Αυτό με κάνει υπευθυνο ώστε να μπορώ να προσφέρω”….