15/02/2012 (20:42)

Συγχαρητήρια και στους παίκτες των δύο ομάδων μοίραζε ο προπονητής του Ηλυσιακού, Κώστας Φλεβαράκης, μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι. Ο Ελληνας τεχνικός στάθηκε στην άμυνα της ομάδας του, αλλά και στους Σπανό και Ματαλόν, οι οποίοι δείχνουν να μπαίνουν πλήρως στο πρόγραμμα της ομάδας:
“Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων. Οσο για το παιχνίδι, μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα μας χάσαμε τον ρυθμό μας και το Περιστέρι με άμυνες κοντά στο καλάθι ισορρόπησε τον αγώνα.

Ο αγώνας κρίθηκε στην άμυνα. Γνωρίζαμε με τα παιδιά ότι έπρεπε να κρατήσουμε τον αντίπαλο μας κάτω από τους 60 πόντους. Χαίρομαι που σε κρίσιμα σημεία του αγώνα παίξαμε με ελληνική ομάδα συν τον Νάνα.

Οι Σπανός και Ματαλόν μπαίνουν στο πρόγραμμα της ομάδας και του χρόνου θα προσφέρουν περισσότερο. Συνεχίζουμε για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Συγχαρητρήρια στον Αργύρη Πεδουλάκη για την προσπάθεια που κάνει”.

Ο Μάριος Ματαλόν από την πλευρά του, πρόσθεσε: “Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα γιατί ξέραμε ότι το Περιστέρι είναι μία δύσκολη έδρα. Ξεκινήσαμε καλά όμως το Περιστέρι δεν τα παράτησε. Αντιδράσαμε όμως σωστά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη”.