Της Σοφίας Ράμμου
27/12/2011 (13:16)

Ο Ηλυσιακός υποδέχεται αύριο τον ΚΑΟΔ και όπως όλα δείχνουν θα είναι το ματς των απουσιών, αφού όπως δήλωσε και ο Κώστας Φλεβαράκης στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ “οι προηγούμενες μέρες κύλησαν με πολλά προβλήματα, καθώς πέρα από το θέμα του Χολ, ο Γαλιώτος είχε έντονες ενοχλήσεις στη μέση. Μακάρι να μπορέσει να μας βοηθήσει, όπως και ο Τσιάκος που έχει ελάχιστες προπονήσεις με την ομάδα” και συνέχισε αναφορικά με το ματς: “Όλοι καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για μας. Πρέπει να κερδίσουμε τον ΚΑΟΔ πάση θυσία και σε τέτοια ματς, πέρα από την τακτική, παίζει τεράστιο ρόλο το να δώσει ο κάθε παίκτης ότι έχει μέσα του, είτε αγωνιστεί για ένα λεπτό, είτε για σαράντα“!

Ο έμπειρος τεχνικός έσπευσε να ζητήσει τη βοήθεια και του κόσμου της ομάδας: “Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, αφού με όλα αυτά τα προβλήματα τον έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά“.

Ο Γιώργος Γαλιώτος που δεν είναι απόλυτα έτοιμος, υποστήριξε: “Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω ένα τέτοιο ματς! Όταν μπαίνει το πρέπει, όλοι μας πρέπει να αφήνουμε τα προβλήματα στην άκρη και να μπαίνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη! Περιμένω από τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας και να μας βοηθήσει ουσιαστικά γιατί η νίκη με τον ΚΑΟΔ είναι μονόδρομος“.