Της Σοφίας Ράμμου
03/01/2012 (17:32)

Ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει τον Ίκαρο, ο οποίος έχει ενισχυθεί με δύο παίκτες και θέλει τη νίκη για να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση. Κάτι που ο Κώστας Φλεβαράκης γνωρίζει ότι θα κάνει πιο δύσκολο το έργο του. “Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με πολύ δυνατό ρόστερ, η οποία θεωρώ ότι αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Τόσο περιφερειακά όσο και κοντά στο καλάθι ο Ίκαρος έχει πολλές λύσεις και ειδικά με την προσθήκη των Βασίλιεβιτς και Μπάξτερ είναι πλέον ιδιαίτερα ισχυρός” είπε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε για την ομάδα του: “Εμείς είναι αλήθεια ότι προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας, μετά την αποχώρηση του Χολ και θα προσπαθήσουμε όπως πάντα να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Αρχής γενομένης από την προηγούμενη αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ, έχουμε μία σειρά πολύ δύσκολων αγώνων, στους οποίους πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και συγκέντρωση. Ειδικά τα νεαρά παιδιά της ομάδας έχουν μπροστά τους μία πρόκληση και πρέπει να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες”.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας των Ιλισίων, ο Γιώργος Τσιάκος υποστήριξε πως: “Ο Ίκαρος είναι μία πολύ σοβαρή και γεμάτη ομάδα και η βαθμολογική του θέση είναι πλασματική. Θεωρώ ωστόσο ότι ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του κόουτς και παίζοντας με ψυχή, θα πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε“.