Του Φώτη Δουκάκη
06/03/2012 (17:55)

Ο Ηλυσιακός θα επιδιώξει την πρώτη νίκη στην ιστορία του απέναντι στον Αρη και ο Κώστας Φλεβαράκης έχει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα τραυματισμών του Νάνα και του Τόμπσον. Ο Ελληνας τεχνικός σε δηλώσεις οτυ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ζήτησε από τους παίκτες που θα μπουν στο παρκέ, να τα δώσουν όλα:
“Δυστυχώς η απουσία του Νάνα και η κατάσταση του Τόμπσον (εξαιρετικά αμφίβολος) δεν μας επιτρέπουν να παραταχθούμε όπως θα θέλαμε στο παιχνίδι με τον Άρη.

Έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε άνοδο και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με την Καβάλα. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο μπάσκετ, αξιοποιώντας κάθε φάση. Περιμένω από τα παιδιά που θα μπουν στο γήπεδο να τα δώσουν όλα και ελπίζω ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει, παρά τις δυσκολίες της μέρας και της ώρας”.

Ο Γιώργος Αποστολίδης είπε: “Ο Άρης είναι πάντα ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Εμείς δυστυχώς αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, όμως θέλουμε πολύ να επιστρέψουμε στις νίκες και θα κάνουμε το αδύνατον-δυνατόν για να τα καταφέρουμε”.