Του Φώτη Δουκάκη
12/01/2012 (14:45)

Βρήκε καλή (καλύτερη από αυτή που έχει στην Ελλάδα) δουλειά στην Ουκρανία και ζήτησε από τη διοίκηση να μην σταθεί εμπόδιο. Ο Μίροσλαβ Τόντιτς είναι ένας από τους παίκτες που “έδεσε” με την… παρέα των Ιλισίων και κανείς δεν θέλει να του στερήσει μια ευκαιρία, όχι μόνο να πάρει περισσότερα χρήματα, αλλά να δείξει τις ικανότητές του και σε μια άλλη λίγκα.
Το “ναι” ειπώθηκε και ο χωρισμός γίνεται με… βαριά (εκατέρωθεν) καρδιά, αφού και καλό παιδί είναι (το λέγανε και οι Ροδίτες) και χρησιμότατος παίκτης. Κι ο ίδιος δεν ήθελε να φύγει, αλλά από την άλλη η διαφορά στο οικονομικό είναι μεγάλη.

Ο Κώστας Φλεβαράκης καλείται να καλύψει πλέον δύο κενά, ένα του Χολ κι ένα δεύτερο που δημιουργείται με την αποδέσμευση του Τόντιτς. Κι αν δείτε τις στατιστικές κατηγορίες, πρόκειται για παίκτες που πήραν μεγάλο όγκο επιθέσεων και ριμπάουντ.

Γιατί μπορεί ο Ηλυσιακός να έχει διασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το ζητούμενο. Θέλουν να συνεχίσουν να είναι ανταγωνιστικοί, να προσφέρουν θέαμα, οπότε πρέπει να ενισχυθούν, να καλύψουν τα κενά.