Του Φώτη Δουκάκη
05/03/2012 (18:29)

Ο Ηλυσιακός προετοιμάζεται για το ματς της Τετάρτης κόντρα στον Άρη, όμως ο Κώστας Φλεβαράκης “πονοκεφαλιάζει” με τις απουσίες. Ο Χάρντινγκ Νάνα και ο Ντι Τζέι Τόμπσον, δύο από τα βασικά “όπλα” της ομάδας των Ιλισίων, δεν ακολούθησαν τη σημερινή προπόνηση καθώς αντιμετωπίζουν διάστρεμμα και ενοχλήσεις στο γόνατο αντίστοιχα. Οι δύο παίκτες έχουν αρχίσει ήδη τη θεραπευτική αγωγή και η απόφαση για τη συμμετοχή τους στην αναμέτρηση με τον Άρη θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Γαλιώτος ζήτησε από τον κόσμο να βρεθεί κοντά στην ομάδα, γεμίζοντας το κλειστό. “Ο Άρης είναι μία ομάδα με ιδιαίτερη δυναμική και βαριά φανέλα, που κυνηγάει την είσοδο του στα πλέι οφ.

Ξέρουμε ότι θα έρθει στην Αθήνα με μοναδικό στόχο το διπλό, όμως από την πλευρά μας θα δώσουμε ότι έχουμε για να επιστρέψουμε στις νίκες” είπε αρχικά και πρόσθεσε: “Ελπίζω ότι παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει σε εργάσιμη μέρα, ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο για να ενισχύσει την προσπάθεια μας σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”.