Μετά την πρόσληψη του Παναγιώτη Γιαννάκη, όλα τα θέματα που απασχολούν το αγωνιστικό κομμάτι αρχίζουν να λύνονται στην ΑΕΚ. Ήδη διευθετήθηκε αυτό της προετοιμασίας της ομάδας, με τον ίδιο τον κόουτς της να προτείνει αυτή να γίνει στο Μέτσοβο. Έτσι, ο «Δικέφαλος» της επόμενης σεζόν θα χτιστεί στο εν λόγω μέρος.

Δεν είναι τυχαία η επιλογή του Μετσόβου, καθώς ο «Δράκος» το γνωρίζει από την εποχή που ήταν προπονητής της Εθνικής Ανδρών. Κι εκεί, απ’ ότι φαίνεται, θα χτιστεί το πνεύμα νικητή που θέλει να μεταφέρει στους νέους του παίκτες, έχοντας «ζεσταθεί» στην ιδέα να πρωταγωνιστήσει ξανά ο σύλλογος στην Α1 υπό τις οδηγίες του. Το τελευταίο, άλλωστε, φάνηκε από τα λόγια του (πηγή: aek365) στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου.

«Μπαίνουμε στο παρκέ και κερδίζουμε παντού γιατί είμαστε η ΑΕΚ», ήταν η χαρακτηριστική έκφραση του Γιαννάκη στον ισχυρό άνδρα της ομάδας. Κάπως έτσι, προϊδεαζόμαστε ήδη για ένα σύνολο με μεγάλη θέληση και «δίψα» να επαναφέρει την «Ένωση» στις δόξες που είχε γνωρίσει κατά το παρελθόν και που έχουν σημαδέψει την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.