Παρελθόν από τον Ηλυσιακό, πριν καν παίξει με τη φανέλα του συλλόγου αποτελεί ο Γουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος είχε ανακοινωθεί και επίσημα πριν από μερικές μέρες. Η ομάδα των Ιλισίων αναφέρει πως ο παίκτης είχε υπερβολικές απαιτήσεις, ενώ ο Παντελής Γαμπιεράκης αναζητεί ήδη την επόμενη λύση.

Στο μεταξύ, ο Ηλυσιακός προετοιμάζεται για τον αυριανό (21/09) αγώνα του Κυπέλλου με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει…

“Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ετοιμάζεται για την πρώτη, επίσημη, αναμέτρηση της σεζόν.

Η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (21/9, 5 μμ) την Αγία Παρασκευή, εκτός έδρας για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος: “Η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο καθώς προσπαθούμε από τις συνεχόμενες προπονήσεις να μπούμε σε αγωνιστικό πλέον ρυθμό. Τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ σκληρά. Η αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή, είναι η πρώτη μας επίσημη και θα την αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα. Έχουμε τις απουσίες των δύο ξένων μας (πλέι μέικερ και Στέφενς) όμως θεωρώ ότι θα παίξουμε σοβαρά και πειθαρχημένα ώστε να ξεκινήσουμε θετικά τη σεζόν“, τόνισε ο τεχνικός του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ.

Στο μεταξύ, ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ αναζητάει εκ νέου Αμερικάνο πλέι μέικερ, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να μην προχωρήσει στην ενεργοποίηση της συμφωνίας με τον Γουίλιαμ Χάτσερ, εξαιτίας κάποιων υπερβολικών απαιτήσεων του Αμερικάνου. Ο Παντελής Γαμπιεράκης έχει δώσει εντολή να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση ώστε η ομάδα να βγει κερδισμένη από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη”.