Ο Ηλυσιακός θα υποδεχτεί στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ τον Πενελευσινιακός με τους γηπεδούχους να είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν στις νίκες. Αυτό δήλωσε και ο Παναγιώτης Καυκής, ο οποίος είναι αποφασισμένος να κάνει το καλύτερο που μπορεί ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να ξεπεράσει την αντίσταση που θα δείξει η Ελευσίνα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ηλυσιακού αναφέρει…
“Μια γροθιά ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, προετοιμάζεται για την μεγάλη μάχη με τον Πανελευσινιακό, το προσεχές Σάββατο στα Ιλίσια. Στην προπόνηση της Πέμπτης όλοι οι παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του Γιώργου Ζευγώλη, που μαζί με τους συνεργάτες του (Λινοξυλάκης-Κουλουριώτης) καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς-φωτιά.

Ο Παναγιώτης Καυκής γνωρίζει καλά από αναμετρήσεις τέτοιας κρισιμότητας και καλεί τον κόσμο του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ να γεμίσει το γήπεδο: «Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στις νίκες και να πάρουμε ένα παιχνίδι-κλειδί για την παραμονή μας στην Α1. Ο αγώνας με την Ελευσίνα είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός και όλη η ομάδα το έχει καταλάβει καλά. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο του Ηλυσιακού να έρθει από νωρίς στο γήπεδο και να μας βοηθήσει από το… ζέσταμα. Βοηθήστε μας να πάρουμε τη νίκη και να την πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μετά το ματς”.