Παίκτες και τεχνικό τιμ του Ηλυσιακού έχουν βάλει ένα διπλό στοίχημα ενόψει του αγώνα με το Περιστέρι. Από τη μια θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει μερικές παραπάνω ανάσες σε βαθμολογικό επίπεδο, αλλά εξίσου σημαντικό γι’ αυτούς είναι να φιλοξενήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά – πρόσφυγες τα οποία θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι, σε μία εκδήλωση που γίνεται με τη συνεργασία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.
 
“Έχουμε κάνει δύο συνεχόμενες νίκες και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό ώστε κόντρα στο Περιστέρι να πάρουμε την τέταρτη φετινή μας νίκη και να διεκδικήσουμε με ακόμη περισσότερες πιθανότητες την παραμονή μας στην Α1″ είπε ο Μιχάλης Παραγυιός που συνέχισε αναφερόμενο στην εκδήλωση:
 
“Θέλω από τον κόσμο του Ηλυσιακού να γεμίσει το γήπεδο ώστε να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη αλλά και να αγκαλιάσει τα παιδιά – πρόσφυγες που έχουν ανάγκη την αγάπη μας. Εμείς πάντως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας προκειμένου τα παιδιά να περάσουν καλά και να φύγουν ευχαριστημένα από το γήπεδο”.

Στο μεταξύ, αύριο ο Ηλυσιακός θα δώσει φιλικό με την Αγία Παρασκευή στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας της ομάδας.