Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Ντομινίκ Μόρισον προχώρησε ο Ηλυισιακός, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει ύψος 1μ98 και αγωνίζεται στις θέσεις “3” και “4”, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και κάνει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, προκειμένου να είναι έτοιμος ενόψει του αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καβάλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηλυσιακού, αναφέρει…
“H KAE HΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Ντομινίκ Μόρισον.

Ο Αμερικάνος παίκτης έχει γεννηθεί στις 29/11/1989 και με ύψος 1.98 μ. αγωνίζεται κυρίως στις θέσεις “3” και “4”. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Oral Roberts (ORU) και την τελευταία σεζόν του (2011-12) είχε κατά μέσο όρο 19,8 πόντους (82,5 % βολές, 48,8%δίποντα, 42,3 % τρίποντα), 4,3 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ.

Ο Μόρισον βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και συμμετέχει στις προπονήσεις του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, με στόχο να είναι έτοιμος από κάθε άποψη στην κρισιμότατη αναμέτρησητης προσεχούς Κυριακής με την Καβάλα.

Παράλληλα, το ιατρικό επιτελείο συνεχίζει την προσπάθεια ώστε ο Μιχάλης Παραγυιός, να ξεπεράσει τη θλάση στους προσαγωγούς και να ενισχύσει την ομάδα στο συγκεκριμένο ματς”.