Ενθουσιασμός υπάρχει στο στρατόπεδο του Ηλυσιακού, ύστερα από την εκτός έδρας νίκη της ομάδας στην Καβάλα. Οι Ιλισιώτες έχουν ξεκινήσει σε εξαιρετικό κλίμα την προετοιμασία τους για εντός έδρας κυριακάτικο αγώνα με τον Κολοσσό και ελπίζουν ότι οι φίλαθλοι της ομάδας θα γεμίσουν το κλειστό των Ιλισίων.

Παράλληλα, ένας από τους παίκτες που είχε σημαντική συνεισφορά στον αγώνα με την Καβάλα, ο Αλέξανδρος Σπανός, μίλησε στην ιστοσελίδα του Ηλυσιακού τονίζοντας: “Η νίκη στην Καβάλα είναι πολύ σημαντική αλλά για να έχει ουσιαστικό αντίκρισμα θα πρέπει να νικήσουμε και τον Κολοσσό στην έδρα μας.

Παρά το γεγονός ότι είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, δείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Βέβαια τόσο ατομικά, όσο και σε ομαδικό επίπεδο έχουμε ακόμη πολλά στοιχεία του παιχνιδιού που πρέπει να βελτιώσουμε”.

Ο νεαρός παίκτης αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε με τον προπονητή του Δημήτρη Παπανικολάου, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα του Ηλυσιακού από τις εξέδρες του κλειστού της Καλαμίτσας: “Η αλήθεια είναι ότι το θέμα που προέκυψε με τον κόουτς, πριν την έναρξη του αγώνα, μας πώρωσε ακόμη περισσότερο και μπήκαμε στο γήπεδο απόλυτα αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη.

Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κόουτς Παπανικολάου αλλά και στο υπόλοιποιο προπονητικό επιτελείο που είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και δίνουν μάχη καθημερινά για να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Περιμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία το ματς της Κυριακής, γιατί θέλουμε και ελπίζουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Οι Ιλισιώτες αγαπούν το μπάσκετ και να είναι σίγουροι πως θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά για να είναι περήφανοι για την ομάδα”.