Ο Χάρντινγκ Νάνα αποχαιρέτισε τον Ηλυσιακό καθώς δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

“Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να αποχαιρετήσει και να ευχηθεί από καρδιάς “Καλή συνέχεια” στον αθλητή και φίλο, Χάρντινγκ Νάνα! Ο Καμερουνέζος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα μας και εντός των ημερών θα αναχωρήσει για την πατρίδα του. Ο Νάνα αποτέλεσε θεμέλιο λίθο των επιτυχιών του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ την τελευταία διετία και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτoς στην οικογένεια μας” αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του τόνισε:

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που έζησα στην ομάδα αλλά και τις πραγματικές φιλίες που έκανα εδώ. Είμαι πολύ περήφανος που φόρεσα τη φανέλα του Ηλυσιακού και απόλαυσα τη στήριξη αυτού του κόσμου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, κ. Γαμπιεράκη, για την άψογη συνεργασία μας και τον κόουτς Φλεβαράκη που με έφερε στην ομάδα.

Θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον θα επιστρέψω κάποια στιγμή στον Ηλυσιακό. Μακάρι να έμενα εδώ αλλά η πρόταση που έχω στα χέρια μου δεν μου αφήνει περιθώρια για κάτι τέτοιο. Μακάρι η ομάδα να πάει ακόμη καλύτερα φέτος“.