Αποδεικνύοντας την πίστη του σε νέους Ελληνες παίκτες με όρεξη για μπάσκετ και διάκριση, ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Αντωνάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Η εξέλιξη αυτή χαροποιεί ιδιαίτερα τον σύλλογο και ειδικά τον νέο προπονητή της ομάδας Δημήτρη Παπανικολάου, ο οποίος σε δηλώσεις του πριν από μερικές μέρες, είχε τονίσει την επιθυμία του να έχει υπό τις οδηγίες του τον Ελληνα παίκτη.

Η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Τάσου Αντωνάκη με συμβόλαιο δύο ετών. Ο Έλληνας φόργουορντ (2.05 μ.) έχει γεννηθεί στις 9 Φεβρουαρίου του 1992 και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Παγκρατίου.

Ο 20χρονος παίκτης, που αποτέλεσε εκ των κορυφαίων της Εθνικής Νέων στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σλοβενίας, αποτελεί μία ακόμη επένδυση του συλλόγου σε ελληνόπουλα, σε μία δύσκολη εποχή για το ελληνικό μπάσκετ.

Πρόθεση του προέδρου της ΚΑΕ, Παντελή Γαμπιεράκη αλλά και του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Παπανικολάου, είναι η ομάδα να στηριχτεί σε Έλληνες παίκτες και ιδιαίτερα σε νεαρούς, βαδίζοντας με συνέπεια και σταθερότητα στη φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο εδώ και χρόνια”.