Ο Ηλυσιακός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με τον Δημήτρη Λιόγα να μένει ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος τόσο από τον Στέφενς, όσο και από τον Χατζή, καθώς αμφότεροι έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά.

Αναλυτικά, ο Λιόγας υπογράμμισε μετά το τέλος του ματς: «Ηταν μια καλή δική μας εμφάνιση ιδιαίτερα στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Χάσαμε το μυαλό μας στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Θα μπορούσε να ήταν πιο μικρή η διαφορά. Είμαι ευχαριστημένος από τον Στέφενς. Η αθλητικότητα του καλύπτει τρύπες και δεν μπορούσαμε να τον αντικαταστήσουμε τόσο καιρό που ήταν τραυματίας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον Χατζή. Είναι επαγγελματίας και μπορεί και συνεχίζει να αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο».

Ο Δημήτρης Λιόγας, αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση (10/10) των ομάδων για το Κύπελλο: «Θέλαμε στο Κύπελλο να προστατεύσουμε την ομάδα για να είμαστε έτοιμοι με την Πάτρα. Δώσαμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά και δεν ασχοληθήκαμε με τον Ολυμπιακό. Τελικά δεν τα καταφέραμε σε κανένα ματς, αλλά σήμερα ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που συγκεντρώνεται τόσο γρήγορα μετά την Ευρωλίγκα».

Από την πλευρά του ο Κέβιν Άντερσον ανέφερε: «Παίξαμε απέναντι σε μια μοναδική ομάδα δώδεκα παικτών. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Παίξαμε καλά για 35 λεπτά, αλλά δεν είχαμε μετά την εμπειρία και δεν μπορούσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ. Κάναμε καλή προσπάθεια πάντως».