Οι άνθρωποι του Ηλυσιακού είναι ευχαριστημένοι από την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού η ομάδα των Ιλισίων για 35 λεπτά ήταν ανταγωνιστική κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Ο Περικλής Δορκοφίκης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηλυσιακού στάθηκε σε αυτό το γεγονός τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα δουλεύει καλά μέχρι τώρα.

Το γεγονός ότι μέχρι το 35’ κοντράραμε τον Ολυμπιακό τα λέει όλα. Πιστεύω ότι πήγαμε καλά και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Απέναντι σε τόσο ισχυρές ομάδες φαίνονται και οι αδυναμίες αλλά και οι δυνατότητες σου. Εμείς, εν όψει του ματς με την Ελευσίνα, πρέπει να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα. Η ομάδα δουλεύει καλά και αυτό φαίνεται.

Εν τω μεταξύ, ο προπονητής του Ηλυσιακού Δημήτρης Λιόγας στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Νίκο Χατζή. Ο έλληνας τεχνικός ήθελε με αυτό τον τρόπο να δείξει την ικανοποίησή του για την απόδοση και την αγωνιστική συμπεριφορά του έμπειρου γκαρντ. Ο 37χρονος πλέον παίκτης εξακολουθεί να είναι υπόδειγμα επαγγελματία με την συμπεριφορά του (αγωνιστική και μη) μέσα και έξω από το γήπεδο, δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα για τους νεότερους αθλητές του συλλόγου.