Ο Ηλυσιακός προετοιμάζεται για τον αγώνα με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ με τους ιθύνοντες της ομάδας των Ιλισίων να θέλουν ένα γεμάτο γήπεδο. Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, με δηλώσεις του, τόνισε πως το συγκρότημα του Γιώργου Ζευγώλη κρατάει την τύχη στα χέρια του και πως θα κάνει τα πάντα για να νικήσει στο συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του συλλόγου…
“Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ δίνει το Σάββατο (2/3, 5 μμ) τον κρισιμότερο αγώνα του έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι στον Πανελευσινιακό. Με νίκη επί των “νεοφώτιστων” η ομάδα των Ιλισίων, παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα και παράλληλα αφήνει πίσω έναν αντίπαλο με τους ίδιους ακριβώς στόχους.

Ο μάνατζερ των “κιτρινόμαυρων”, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, κάλεσε όλους τους Ιλισιώτες να έρθουν στο γήπεδο για τον αγώνα της χρονιάς:

“Τα πράγματα είναι απλά: Αν νικήσουμε την Ελευσίνα, θα βάλουμε τις βάσεις για την παραμονή μας στην Α1 για μία ακόμη σεζόν. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Καλώ όχι μόνο τους Ιλισιώτες αλλά όποιον αγαπάει τον Ηλυσιακό να έρθει το Σάββατο στο γήπεδο και να βοηθήσει τους παίκτες. Κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας και μόνο αν έχουμε δίπλα μας τον κόσμο του Ηλυσιακού, θα τα καταφέρουμε. Το γήπεδο, το Σάββατο, πρέπει να είναι γεμάτο!”.