Στην Καλλιθέα απέναντι στον Ίκαρο δοκιμάζεται ο Ηλυσιακός που θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την παραμονή. Ο Γιώργος Ζευγώλης θέλει η ομάδα του να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, ενώ τόνισε παράλληλα πως η προσθήκη του Ιβάν Μάρας θα βοηθήσει σίγουρα στα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός τόνισε αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Αντιμετωπίζουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που βρίσκεται σε περίοδο φόρμας μάλιστα και γι’ αυτό θεωρώ ότι είμαστε άτυχοι. Εν τούτοις για μας κάθε ματς είναι και μια ευκαιρία για να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή μας, οπότε θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι η προσθήκη του νέου παίκτη θα μας βοηθήσει, αν όχι άμεσα, σίγουρα όμως στα επόμενα ματς”.

Από την πλευρά του ο Ιβάν Μάρας, δήλωσε: “Είναι πρόκληση για μένα η συμμετοχή μου στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλω να βοηθήσω τον Ηλυσιακό να πετύχει τους στόχους του. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν συντομότερα και να μπω στη φιλοσοφία της ομάδας”.