Αντίστροφη μέτρηση για τη μάχη του Ηλυσιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ (Σάββατο 8/12). Ο Νίκος Λινοξυλάκης – του οποίου ειναι σήμερα η ονομαστική του εορτή- μίλησε για το επικείμενο ματς στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του. Στάθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης αλλά την ανάγκη τους για στήριξη από τους φιλάθλους τους:

“Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα, αφού ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που στοχεύει στην τετράδα. Παρ’ολ’αυτά θα δώσουμε και την ψυχή μας για να βγάλουμε κάτι θετικό από το συγκεκριμένο ματς. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και γεμίζοντας το γήπεδο θα μας στηρίξει. Η ομάδα είναι νέα και θέλει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της”.

Έκλεισε τις δηλώσεις του με την πρόβλεψη πως μετά τη διακοπή των γιορτών, οι παίκτες θα έχουν προσαρμοστεί και θα υπάρξει αγωνιστική ανάταση:

“Θεωρώ ότι μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι από κάθε άποψη, αφού παρά τη σκληρή δουλειά των παιδιών είναι αδύνατον να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του κ. Ζευγώλη, τόσο γρήγορα”.

Να θυμησουμε πως η ομάδα είναι πλήρης αγωνιστικά για το ματς κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρλά,  εκτός από τον τραυματία, Παναγιώτη Καυκή.