Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Ίκαρο, θα παρουσιαστεί ο Ηλυσιακός στον αυριανό (12/01, 17.00) αγώνα απέναντι στον ΚΑΟΔ. Ο Γιώργος Ζυεγώλης θέλει η ομάδα του να παρουσιάσει μία καλή εικόνα και να διεκδικήσει τη νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα, καθώς όπως τόνισε και ο ίδιος κάθε παιχνίδι για την ομάδα του είναι τελικός.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: “Για μας κάθε παιχνίδι είναι τελικός και έτσι αντιμετωπίζουμε και το παιχνίδι στη Δράμα. Ο ΚΑΟΔ είναι μία εξαιρετική ομάδα, όμως εμείς προπονηθήκαμε καλά, έχουμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη μας επί του Ίκαρου και θα τα δώσουμε όλα για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και πιστεύω ότι η εικόνα μας θα είναι η καλύτερη δυνατή”.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Σπανός, υπογράμμισε: “Νιώθουμε καλά, δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ότι καλύτερο από το συγκεκριμένο ματς. Σεβόμαστε τη Δράμα αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας”.