Ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή τύχη στον Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη εξέδωσε η ΚΑΕ Ηλυσιακός. Οι άνθρωποι της ομάδας αναφέρονται και στον μάνατζερ του παίκτες με ειρωνικό ύφος, καθώς του εύχονται καλά κέρδη από τη μεταγραφή του Έλληνα πλέι μέικερ. Να σα θυμίσουμε πως το basketblog σας ενημέρωσε νωρίτερα σήμερα για τη συμφωνία του παίκτη με τον ΚΑΟΔ

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…
“Η KAE ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ και προσωπικά ο πρόεδρος, Παντελής Γαμπιεράκης, εύχονται στον αθλητή Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, καλή συνέχεια στην καριέρα του. Στο δε μάνατζερ του καλά κέρδη. Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ναι μεν αναγνωρίζει τα λάθη του, πλην όμως θεωρούμε άδικο να τυλίγουμε δικά μας παιδιά, σε μια κόλλα χαρτί.

Για μας άλλωστε αποτελεί προτεραιότητα η επιθυμία να φοράς τη φανέλα του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ και να νιώθεις χαρά και τιμή που είσαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας.

Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ξέρει τον τρόπο να αναδεικνύει ταλέντα σαν τον Σπυριδωνίδη και να μην εκβιάζει την “εξέλιξη” τους για να βγάλει μεροκάματο όπως ο κάθε μάνατζερ. Το ποιος χάνει και ποιος κερδίζει, εν τέλει, θα φανεί στην πορεία του χρόνου. Εμείς συνεχίζουμε με συνέπεια και συνέχεια το έργο μας, ώστε Ελληνόπουλα όπως ο Σπυριδωνίδης να βρίσκουν χώρο στο ελληνικό μπάσκετ. Κι είναι άλλο να ζεις για τους Σπυριδωνίδηδες από το να ζεις από τους Σπυριδωνίδηδες“.