Το κυνήγι βαθμών συνεχίζεται για τον Ηλυσιακό που δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Ο Γιώργος Ζευγώλης θέλει οι παίκτες του να παλέψουν το κάθε παιχνίδι, καθώς ο στόχος της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία μόνο εύκολος δεν είναι.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα με εξαιρετικούς, νέους και ταλαντούχους παίκτης, έναν ικανότατο προπονητή και με πολύ και μπασκετικό κόσμο. Είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα, όμως από εδώ και στο εξής, η φιλοσοφία του Ηλυσιακού είναι πως κανένα ματς δεν έχει χαθεί προτού παιχτεί. Δεν υπάρχουν πια σημαδεμένα παιχνίδια. Θα κυνηγάμε σε κάθε ματς τη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στην παραμονή μας στην Α1. Αυτό συζητάμε με τους παίκτες μου σε κάθε προπόνηση. Όλα τα παιχνίδια για μας είναι ευκαιρίες και δεν θα αφήσουμε κανένα να περάσει έτσι. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας, δουλεύουμε πάνω σε αυτές και θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι”.

Από την πλευρά του ο Τράβις Γκάρισον δήλωσε: “Ο Πανιώνιος είναι πολύ δυνατός αντίπαλος και έχει μία καυτή έδρα. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες του κόουτς. Θα τα δώσουμε όλα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.