Ο Ηλυσιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στα Τρίκαλα, με τον Δημήτρη Λιόγα να μένει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. Ο Έλληνας τεχνικός έκανε λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως οι παίκτες του έμειναν στο αμυντικό πλάνο και γι’ αυτό πήραν τη νίκη.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Λιόγας τόνισε: «Για μας ήταν ένας τελικός και το γεγονός ότι νικήσαμε με αφήνει ικανοποιημένο. Τα Τρίκαλα είναι πολύ δουλεμένη ομάδα και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι χάνουν δύσκολα. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ στην άμυνα και εξουδετερώσαμε τα ατού των αντιπάλων μας. Ξεκινήσαμε μουδιασμένα, όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο βρήκαμε ρυθμό και πήραμε μια σημαντική διαφορά. Στο τρίτο δεκάλεπτο η άμυνα ζώνης του κ. Φλεβαράκη σε συνδυασμό με κάποια ελεύθερα σουτ που δεν βάλαμε έδωσαν το δικαίωμα στα Τρίκαλα να κλείσουν το σκορ, όμως μένοντας πιστοί στο αμυντικό μας πλάνο τα καταφέραμε».

Από την πλευρά του ο Ντι Τζέι Στέφενς, είπε: «Όλη την εβδομάδα δουλεύαμε στην άμυνα και αυτό φάνηκε. Δώσαμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Όταν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τη ζώνη των αντιπάλων μας, ο κόουτς μας είπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και κάνοντας αυτό ακριβώς πήραμε το ματς».