Η χθεσινή ήττα του Ηλυσιακού από τον ΚΑΟΔ έβαλε τους “κιτρίνους” σε μεγάλες… περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή τους στην κατηγορία. Περιπέτειες που προκάλεσαν αλυσιδωτές εξελίξεις καθώς ο Γιώργος Ζευγώλης υπέβαλλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στην παρούσα φάση τα δύο ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο για τη διάδοχη κατάσταση είναι αυτά των Στέργιου Κουφού και  Δημήτρη Λιόγα, με τον πρώην προπονητή του Παγκρατίου να έχει το προβάδισμα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Παντελής Γαμπιεράκης ήταν αρκετά προβληματισμένος τόσο από την εικόνα της ομάδας, όσο και από το τελικό αποτέλεσμα που μετατρέπει το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με το Περιστέρι σε “αγώνα δίχως αύριο“.

Ήδη η πρώτη αλλαγή θα είναι αυτή στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, αλλά όχι και η τελευταία. Κι αυτό γιατί σειρά αναμένεται να πάρει ο Τερέλ Στόγκλιν, ο οποίος χθες απογοήτευσε για ακόμα μια φορά με την εμφάνισή του, με τα ποσοστά του να… αποτελούν τον καλύτερο μάρτυρα (1/6 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 4/6 βολές).