Πανέτοιμος, αλλά χωρίς τον τραυματία Ντι Τζέι Στέφενς θα υποδεχθεί ο Ηλυσιακός τον Απόλλων Πατρών στο αυριανό (Σάββατο 5/10) παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας. Παράλληλα ο ο μάνατζερ της ΚΑΕ, Βαγγέλης Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε ότι ο κόσμος πρέπει να συμπαρασταθεί στους παίκτες του Δημήτρη Λιόγα μέσω ενός εισιτηρίου διαρκείας.
 
Αναλυτικά: 

Ο Ηλυσιακός είναι πανέτοιμος για τη σαββατιάτικη (5/10, 8 μμ) αναμέτρηση με τον Απόλλων Πατρών στα Ιλίσια, για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Δημήτρης Λιόγας υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, εκτός του τραυματία Ντι Τζέι Στέφενς και ελπίζει, η ομάδα του να δείξει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση σε όλους τους τομείς. 

Παράλληλα οι Ιλισιώτες «ποντάρουν» πολλά στο συγκεκριμένο ματς, αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, που θα πωλούνται και ανήμερα του αγώνα στο γήπεδο. 

«Περιμένω από τον κόσμο του Ηλυσιακού να δείξει για μία ακόμη φορά την αγάπη του προς την ομάδα, να έρθει στο γήπεδο και να πάρει εισιτήριο διαρκείας! Για τον Ηλυσιακό είναι ζωτικής σημασίας τα συγκεκριμένα έσοδα και είμαι σίγουρος ότι οι Ιλισιώτες το έχουν συνειδητοποιήσει απόλυτα», τόνισε ο μάνατζερ της ΚΑΕ, Βαγγέλης Παπαδόπουλος και κατέληξε: «Γίνεται τεράστια προσπάθεια από όλους μας ώστε ο Ηλυσιακός να ξανακάνει περήφανο τον κόσμο του. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και θα φανεί και κόντρα στον Απόλλων Πατρών που είναι ισχυρότατος».

Στο μεταξύ, οι Στέφενς-Σμιθ, παρέλαβαν το πρωί της Παρασκευής (4/10) τα αυτοκίνητα τους. Η «ΑRENA» θα είναι για μία ακόμη χρονιά «συνοδοιπόρος» του Ηλυσιακού, αποτελώντας έναν πραγματικό φίλο της ομάδας μας, τα τελευταία χρόνια.