Ο Ηλυσιακός δοκιμάζεται στο κλειστό της Πυλαίας απέναντι στον ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Ζευγώλη να τονίζει πως η ομάδα του αναζητεί τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, ωστόσο θέλει οι παίκτες του να κυνηγήσουν τη νίκη, έστω και σε μία τόσο δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά ο Γιώργος Ζευγώλης, τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, με πολλές λύσεις και μεγάλες δυνατότητες. Τον σεβόμαστε, όμως σε αυτό το σημείο που έχει φτάσει το πρωτάθλημα, κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε ματς, ώστε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής μας στην Α1. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα και αν θέλουμε στο τέλος της σεζόν να χαμογελάσουμε, πρέπει να διεκδικούμε τη νίκη σε όλα τα ματς”.

Από την πλευρά του ο Ντομινίκ Μόρισον δήλωσε: “Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι, δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα. Τώρα μένει να το δείξουμε στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς για να διεκδικήσουμε τη νίκη”.