Ο Ηλυσιακός είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Basket League ΟΠΑΠ τη δεδομένη χρονική περίοδο και το συγκρότημα του Γιώργου Ζευγώλη θέλει να κάνει στη Ρόδο το “πέντε στα πέντε” απέναντι στον Κολοσσό. Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός έδωσε στην ομάδα του ελπίδες για μία νίκη, σε μία εξαιρετικά δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά ο Γιώργος Ζευγώλης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το ματς: “Πάμε στη Ρόδο για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η νίκη επί της Καβάλας μας βοηθάει ώστε από εδώ και στο εξής κάθε νίκη, είτε εντός, είτε εκτός να παίρνει την πραγματική της αξία. Πρέπει όμως να μείνουμε “πεινασμένοι” έως το τέλος και να γεμίσουμε το σακούλι μας όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί. Για μένα είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες καθώς επιστρέφω σε ένα μέρος που αγάπησα κι ένιωσα πως αγαπήθηκα. Ο Κολοσσός δεν πρόκειται να έχει πρόβλημα με την παραμονή του, αφού διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Εμείς όμως θα κυνηγήσουμε τη νίκη και πιστεύω ότι αν παίξουμε όπως μπορούμε έχουμε ελπίδες να την πάρουμε”.

Από την πλευρά του, ο Τάσος Αντωνάκης υπογράμμισε: “Ο Κολοσσός είναι πολύ ισχυρή ομάδα και η έδρα του πάρα πολύ δυνατή. Εμείς θέλουμε να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε, να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ και μένοντας συγκεντρωμένοι να διεκδικήσουμε τη νίκη”.