Της Σοφίας Ράμμου
28/01/2012 (16:28)

Ο Ηλυσιακός υποδέχεται αύριο τον ΠΑΟΚ και ο Κώστας Φλεβαράκης όπως και οι παίκτες του έχουν ξεκάθαρο στόχο. “Να πιστοποιήσουμε την ανοδική μας πορεία και το καλό μπάσκετ που παίζουμε, με ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό θα γίνει με συγκέντρωση, καλή άμυνα και σημασία στις λεπτομέρειες” όπως είπε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο τεχνικός της ομάδας των Ιλισίων και συνέχισε αναφορικά με τους τραυματίες που είχε τις τελευταίες ημέρες: “Πιστεύω ότι τόσο ο Γαλιώτος, όσο και οι Χατζής, Στεφάνοφ θα είναι σε θέση να βοηθήσουν, έστω και για μερικά λεπτά”.

Όσο για τον αντίπαλο, ο Κώστας Φλεβαράκης είπε: “Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος με παίκτες εγνωσμένης αξίας. Τόσο οι ξένοι του, αλλά ειδικά οι Έλληνες είναι παιδιά με τεράστια εμπειρία και μεγάλες ικανότητες“, ενώ για μια ακόμα φορά ζήτησε τη στήριξη του κόσμου: “Θέλω να ζητήσω προσωπικά από τον κόσμο, να γεμίσει για μία ακόμη φορά το γήπεδο, αφού τα παιδιά παίρνουν απίστευτη ώθηση από τους φιλάθλους και απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στα παιχνίδια”.

Ο Μάριος Ματαλόν τόνισε: “Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και ειδικά με τον τρόπο που κρίθηκε, καταλάβαμε όλοι μας ότι έχουμε πολλά ακόμη να δώσουμε στο πρωτάθλημα. Όλη την εβδομάδα, δουλέψαμε πολύ σκληρά και οι προπονητές μας προετοίμασαν κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε έναν ακόμη ισχυρό αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ. Μακάρι το γήπεδο να γεμίσει και μάλιστα από τα παιδιά που επισκεφτήκαμε προχθές στο σχολείο, αφού το να βλέπεις πιτσιρίκια στις εξέδρες είναι υγεία“.