Μία ακόμα ευκαιρία να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα θα έχει αύριο (23/03, 17:00) ο Ηλυσιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών. Η ομάδα του Γιώργου Ζευγώλη χρειάζεται τους δύο βαθμούς της νίκης προκειμένου να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού και να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια αναφορικά με την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με τους Πατρινούς δήλωσε: “Η Πάτρα είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και το έχει αποδείξει με την πορεία της. Για μας είναι ένα παιχνίδι σημαντικό όμως πρέπει να καταλάβουμε ότι με νίκη δεν εξασφαλίζουμε την παραμονή, όπως και με ήττα δεν πέφτουμε κατηγορία. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο όμως το ματς αποκτά ξεχωριστή σημασία επειδή είναι στην έδρα μας, οπότε δεν θέλουμε να φύγουμε από το γήπεδο στεναχωρημένοι κι εμείς και ο κόσμος μας. Δεν σημαδεύουμε ματς, προχωράμε προσπαθώντας για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια”.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Καυκής τόνισε: “Ο αγώνας με τον Απόλλωνα δεν είναι σαν τελικός για μας. Είναι ο τελικός των τελικών! Και πρέπει να νικήσουμε για να έχουμε το πάνω χέρι στην υπόθεση παραμονή. Καλώ τον κόσμο του Ηλυσιακού να έρθει στο γήπεδο και να το γεμίσει! Είναι ο κρισιμότερος αγώνας της χρονιάς και δεν πρέπει να λείψει κανείς”!