Με μια πομπώδη ανακοίνωση, ο Ηλυσιακός γνωστοποίησε την απόκτηση του Ντι Τζέι Στέφενς, ενός παίκτη με μεγάλο επιτόπιο άλμα, αλλά μέτριους μέσους όρους. Όπως και να ‘χει, η ομάδα των Ιλισίων συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και μένει να αποδειχθεί ότι ο -κατά τα άλλα εντυπωσιακός- Στέφενς μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα στο γήπεδο, πέρα από το να καρφώνει μπάλες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“H KAE Hλυσιακός ανακοινώνει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια την απόκτηση του D.J. Stephens! O Αμερικάνος φόργουορντ, αποτελεί έναν από τους πλέον θεαματικότερους παίκτες που έχουν έρθει ποτέ στην Ευρώπη, έχοντας μεταξύ άλλων το υψηλότερο επιτόπιο άλμα (102 εκ.!) στο NCAA!

Πρόκειται για έναν πραγματικό “δυναμίτη“, που παρότι το ύψος του δεν ξεπερνάει τα 2μ (1μ98) λόγω του ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ άλματος που διαθέτει, ως επί το πλείστον τελειώνει τις φάσεις με εκπληκτικά καρφώματα, ενώ έχει προσφέρει στο αμερικάνικο κοινό κάποιες από τις θεαματικότερες στιγμές στην ιστορία του κολεγιακού πρωταθλήματος!

Ο Dalenta Jameral Stephens έχει γεννηθεί στις 19 Δεκεμβρίου του 1990 και είναι απόφοιτος του Μέμφις, στο οποίο είχε 7.7 π., 6.6 ριμπ. και 2.8 κοψίματα κατά μέσο όρο! Καλύπτει κυρίως τη θέση “4”, ενώ υπό προϋποθέσεις παίζει και ως “3άρι”.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ηλυσιακός, έδωσε σκληρή μάχη για την απόκτηση του, με τον παίκτη να λέει τελικά το “ναι” στον Παντελή Γαμπιεράκη, για συμβόλαιο ενός έτους, προκαλώντας την απόλυτη ικανοποίηση του προέδρου της ΚΑΕ, που φέρνει στα Ιλίσια τον θεαματικότερο παίκτη που έχει έρθει ποτέ στην ομάδα!“.