Ρεαλιστής και συγκρατημένα χαρούμενος με την παραμονή του Ηλυσιακού ήταν ο Δημήτρης Λιόγας, ο οποίος με δύο… ήττες (η δεύτερη ήττα, η αποψινή, γλυκιά!) έβγαλε εις πέρας άλλη μία αποστολή. Ο τεχνικός του Ηλυσιακού δήλωσε μετά το ματς με το Περιστέρι:

“Είναι πικρό που πέφτει το Περιστέρι, αλλά για μένα ήταν καλύτερο που πέφτει το Περιστέρι! Τον καιρό που είμαι στην ομάδα έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από πρόεδρο, προπονητές, όλους τους παίκτες. Προσπάθησα να αλλάξω την διάθεσή τους απέναντι στην ομάδα και στον εαυτό τους. Ήταν δύσκολο που παίζαμε απέναντι στο Περιστέρι, που είναι σκληρή ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι εφαλτήριο για να δημιουργηθεί καλύτερη μαγιά για του χρόνου”.

Και συμπλήρωσε:  “Ήταν και για μένα δύσκολο στοίχημα. Ο κόουτς Ζευγώλης είναι διαφορετικός από μένα. Δεν ήταν τόσο απλό, να έρθω να προσπαθήσω, να αλλάξω πολλά πράγματα. Έπρεπε να αλλάξει ο τρόπος ανάπτυξης, ιδιαίτερα του Στόγκλιν, έπρεπε να τον πάμε στο «δύο», την έκανε την δουλειά, σκόραρε, έδωσε πάσες.Παρότι πρώτη φορά ήμουν πρώτος προπονητής Α1, είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, αγαπώ το μπάσκετ, διασκεδάζω κάθε στιγμή που είμαι στο γήπεδο. Κάθε φορά αναλαμβάνω ένα στόχο για να τον πετύχω”.

Για την παραμονή του στην ομάδα: “Υπάρχει μια κατ’ αρχήν συμφωνία με την διοίκηση. Σήμερα, διασκεδάζουμε όμως…”