Ο Ντι Τζέι Στέφενς… πέταγε χθες (02/11) στο κλειστό των Ιλισίων «μοιράζοντας» τάπες (έξι στον αριθμό) στους αντιπάλους του, ενώ… φόρτωσε το καλάθι των Τρικάλων με 11 πόντους. Κι αν όλα αυτά δεν φαίνονται… πολύ, προσθέστε στο ενεργητικό του άλλα 9 ριμπάουντ και κάποιες εντυπωσιακές στιγμές, ανεβάζοντας την ψυχολογία των συμπαικτών του. Ο ίδιος πάντως προϊδεάζει μέσω του Basketblog.gr ο κόσμος να περιμένει περισσότερα από αυτόν.

Ο Ηλυσιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη για φέτος στην Basket League ΟΠΑΠ με τον Ντι Τζέι Στέφενς να σχολιάζει: «Ξέραμε ότι ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Όλοι προσπαθήσαμε σκληρά να αποδώσουμε και στις δύο πλευρές του παρκέ. Τα πήγαμε καλά στην αρχή, αλλά στη συνέχεια τα Τρίκαλα έπαιξαν άμυνα ζώνης, η οποία μας δυσκόλεψε. Παραμείναμε επιθετικοί όμως και βρήκαμε τρόπους να φτάσουμε ως το αντίπαλο καλάθι και να πάρουμε τη νίκη».

Ο Αμερικανός σταμάτησε στα 6 κοψίματα, αλλά όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στο παρελθόν έχει κάνει και πιο πολλά σε ένα παιχνίδι: «Είναι τρελό! Κάποιες φορές δεν ξέρω ότι θα κόψω τη μπάλα απλά χρησιμοποιώ τις αθλητικές μου ικανότητες και ορισμένες φορές πετυχαίνω πράγματα που ακόμα κι εμένα με αφήνουν έκπληκτο. Ήταν πολύ ωραίο, μου θύμισε ένα παιχνίδι στο κολεγιακό πρωτάθλημα όταν έκανα 8 τάπες αλλά αυτό το παιχνίδι τελείωσε και συνεχίζουμε για τα επόμενα».

Και όταν τον ρωτήσαμε αν πρέπει να περιμένουμε περισσότερο θέαμα από αυτόν στο φετινό πρωτάθλημα της Α1, μας απάντησε: «Σίγουρα να περιμένετε περισσότερα από εμένα!».

Όσο για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Στέφενς είπε: «Η πρώτη νίκη σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις λίγο πιο ελεύθερα στα επόμενα παιχνίδια. Σίγουρα σε κάθε αγώνα στοχεύεις στο θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν θα έχουμε τόσο μεγάλη πίεση όσο στο σημερινό. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε κι άλλες νίκες».