Το γράψαμε; Ισχύει!…
Η σεζόν ξεκίνησε σήμερα για τον Ηλυσιακό με την διεξαγωγή της πρώτης προπόνησης για τη νέα χρονιά παρόντος και… του Περικλή Δορκοφίκη. Ο πολύπειρος φόργουορντ/σέντερ βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα των Ιλισίων, όπως σάς αποκάλυψε σήμερα το μεσημέρι το basketblog.gr (“Στροφή σε “Πέρι”).

Ο Δημήτρης Παπανικολάου είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του να προπονούνται, με τον νεαρό τεχνικό να δηλώνει: “Θέλω πρώτα απ’ όλα να σας ξεκαθαρίσω ότι σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και για να φοράτε τη φανέλα του Ηλυσιακού, εξετάσαμε έναν προς ένα τον χαρακτήρα σας, πέρα από τα αγωνιστικά σας προσόντα.

Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά. Θέλω να είστε επαγγελματίες και όταν μπαίνετε στο γήπεδο να έχετε το μυαλό σας μόνο στο μπάσκετ. Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήμουν στη θέση σας και ξέρω πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας αθλητής. Είμαστε εδώ όλοι μαζί για να παλέψουμε”.

Από την πλευρά του, ο “ισχυρός άνδρας” του Ηλυσιακού, Παντελής Γαμπιεράκης, μίλησε για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, ενώ τόνισε πως θα βρίσκεται στο πλευρό των παικτών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

“Θέλω να σας καλωσορίσω όλους στην οικογένεια του Ηλυσιακού και να σας ευχηθώ καλή σεζόν με υγεία. Θα είμαστε δίπλα σας για να αντιμετωπίσουμε μαζί τα προβλήματα της καθημερινότητας και θέλω να ζητήσω από τους παλιούς να βάλουν τα νέα παιδιά στο κλίμα. Όσο πιο γρήγορα γίνουμε μια γροθιά, τόσο περισσότερο θα απολαύσουμε τη χρονιά που ξεκινάει. Καλή δύναμη σε όλους”, τόνισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, με τον Γενικό Διευθυντή, Ανδρέα Παπαντωνίου να επισημαίνει:

“Καλώς ήρθατε όλοι! Σεβασμό στο… Σύνταγμα και στον προπονητή! Τρία χρόνια τώρα όλοι μας έχουν στη γωνία αλλά εμείς είμαστε μάγκες και τα καταφέρνουμε. Το ίδιο θα κάνουμε και φέτος”.