Ο Γιώργος Ζευγώλης παραχώρησε δηλώσεις για το επερχόμενο ματς (την Κυριακή) του Ηλυσιακού κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας. Όπως τόνισε, οι παίκτες του βρίσκονται σε διαδικασία προσαρμογής, λόγω της πρόσφατης αλλαγής προπονητή:

“Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα ιστορική και ειλικρινά είναι ένα ματς που περιμένω με ανυπομονησία, αφού θα συναντήσω δύο παλιούς, καλούς φίλους, όπως είναι ο Νίκος Βετούλας και ο Γιάννης Μολφέτας. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλύτερα απ’ ότι κόντρα στον Πανιώνιο” και συνέχισε:

“Τα παιδιά βρίσκονται σε διαδικασία προσαρμογής στο δικό μου στυλ παιχνιδιού και η αντίδρασή τους σε μία έδρα όπως αυτή της Πάτρας, που είναι πάντα γεμάτη καθώς οι Πατρινοί αγαπάνε το μπάσκετ, θα αποτελέσει για μας τεστ για τη συνέχεια. Θέλω να αποβάλλουμε το άγχος του… “πρέπει” και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε”.    

Από την πλευρά του ο Αλέξης Σπανός υποστήριξε: “Η αλήθεια είναι πως χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα, από βαθμολογικής και ψυχολογικής άποψης. Παρότι είμαστε καλή ομάδα δεν το έχουμε δείξει έως τώρα και αυτό μας προκαλεί εκνευρισμό. Είχαμε χρόνο και δουλέψαμε με τον νέο κόουτς, πάνω στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να περάσει στην ομάδα. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα από το ματς με τον Πανιώνιο, μέσα σε μία δύσκολη έδρα”.