Η επόμενη βδομάδα είναι η πλέον κρίσιμη της φετινής σεζόν για τον Ηλυσιακό καθώς τα δύο παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της ρέγκιουλαρ σίζον της Basket League ΟΠΑΠ είναι αυτά που θα καθορίσουν το αν οι “κίτρινοι” θα παραμείνουν στην κατηγορία (ή όχι). Πρόδηλο είναι, πάντως, πως η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα είναι υποχρεωμένη να κάνει μία μικρή (ή τεράστια) υπέρβαση αφού χρειάζεται τη νίκη σε ένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Ο Αλέξης Σπανός, φρόντισε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook να… στείλει το μήνυμά του. Τώρα αν πρόκειται για τα παιχνίδια που ακολουθούν ή κάτι διαφορετικό, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Κι αυτό γιατί ο φόργουορντ του Ηλυσιακού στην φωτογραφία που δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία φοράει ένα μπλουζάκι που γράφει “Need some air“.

Το ερώτημα που ανακύπτει, λοιπόν, είναι το εξής: Ο νεαρός παίκτης χρειάζεται… αέρα ή ο Ηλυσιακός χρειάζεται έναν… “Αέρινο” για να κάνει το “μπαμ” με τον Ολυμπιακό και να μην χρειαστεί να παίξει όλη τη χρονιά την τελευταία αγωνιστική κόντρα στο Περιστέρι;