Στον Ηλυσιακό τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Κάποιοι, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, λένε πως πολύ σύντομα μπορεί να υπάρξουν… διαρροές. Να υπάρξουν αλλοδαποί παίκτες (και όχι παίκτης) που θα φύγουν και θα ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω τους, αφού δεν έχουν πάρει τα χρήματα που περίμεναν ότι θα πάρουν.

Μάλιστα, οι ίδιοι… κύκλοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται να υπάρξει μαζική έξοδος, ήτοι να φύγουν και οι τρεις Αμερικανοί (Μόρις Χάμπτον, Έρνεστ Σκοτ και Άντριου Τζόουνς), ενώ άλλοι -πιο μετριοπαθείς- περιορίζουν την προβλεπόμενη ζημιά σε έναν, το πολύ δύο.

Από την πλευρά της διοίκησης λέγεται ότι οι Αμερικανοί παίκτες έχουν πάρει αρκετά χρήματα και πως -τηρουμένων των αναλογιών- είναι πιο καλοπληρωμένοι από τους Έλληνες παίκτες, αλλά και από πολλούς συναδέλφους τους, άλλων ομάδων. Μάλιστα, σε έντονο τόνο υποστηρίζουν πως δεν θα κάτσουν να σκάσουν, αν κι εφόσον κάποιος ή κάποιοι αποφασίσουν να αλλάξουν περιβάλλον.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ήδη κινούνται στην κατεύθυνση αλλαγήςαλλαγών) ξένου/ων, αφού φαίνεται πως και από την πλευρά τους δεν είναι ικανοποιημένοι, χωρίς να είναι ευκρινές αν το πρόβλημα περιορίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών, ή αν τις υπερβαίνει.