Διάχυτη είναι η ικανοποίηση στον Ηλυσιακό από την πρόκριση αλλά και το ωραίο μπάσκετ που απέδωσε η ομάδα απέναντι στον Ίκαρο Χαλκίδας, μπάσκετ το οποίο συνδυάστηκε με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα θα υποδεχθεί το προσεχές Σάββατο (5/10) για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας τον Απόλλων Πατρών με τον Έλληνα τεχνικό να έχει στρέψει την προσοχή του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Για αυτό το λόγο είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι την προσεχή Τετάρτη (2/10) με τη Νέα Κηφισιά στα Ιλίσια, ενώ έτοιμος να επιστέψει στις προπονήσεις είναι ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ Ντι Τζέι Στέφενς.

Ικανοποιημένος για την πρόκριση αλλά και για την παρουσία του κόσμου στάθηκε και ο Τσέικχ Μπόντζ ο οποίος τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που στο πρώτο, επίσημο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας, πήραμε τη νίκη. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του κόουτς και με πολύ πάθος επικρατήσουμε των αντιπάλων μας. Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ και θέλω να πιστεύω ότι στα επόμενα ματς, το γήπεδο θα είναι γεμάτο”.