Ο Ηλυσιακός βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και αυτό το έδειξε με το μεγάλο διπλό που πέτυχε στη Δράμα απέναντι στον ΚΑΟΔ. Ο Περικλής Δορκοφίκης ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον ίδιο να κάνει λόγο για μία παλικαρίσια νίκη, ενώ υπογράμμισε επίσης πως η ομάδα των Ιλισίων χτυπάει όλα τα παιχνίδια και δεν επιλέγει ματς.

“Ήταν μία παλικαρίσια νίκη, τόσο γιατί επετεύχθη σε μία έδρα που δύσκολα περνάει κάποια ομάδα αλλά και γιατί για δεύτερο σερί ματς, γυρίζουμε τον αγώνα στα τελευταία λεπτά, κάτι που δείχνει ψυχικά αποθέματα. Για να αποκτήσει ωστόσο μεγάλη αξία αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να πάρουμε τη νίκη κόντρα στο Περιστέρι αλλά και εναντίον της Καβάλας την μεθεπόμενη αγωνιστική”, τόνισε αρχικά ο πολύπειρος φόργουορντ και συνέχισε: “Με τις νίκες μας δείχνουμε πως δεν σημαδεύουμε κάποια ματς αλλά τα χτυπάμε όλα. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, είμαστε μια παρέα εντός κι εκτός παρκέ και αυτό φαίνεται”.

Στη συνέχεια ο “Πέρι” μίλησε για τον κόσμο του Ηλυσιακού, ζητώντας μια χάρη: “Ξέρω πως το Σάββατο οι Ιλισιώτες θα γεμίσουν το γήπεδο. Θέλω όμως να ζητήσω κάτι: Επειδή τα νέα παιδιά επηρεάζονται πολύ από την εξέδρα, θέλω ο κόσμος να μας στηρίξει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ανεξάρτητα με το τι θα γράφει το ταμπλό σε κάποια στιγμή του αγώνα. Τους θέλουμε διαρκώς δίπλα μας”.

Τέλος, στα αγωνιστικά, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ομάδας, ο Γιώργος Ζευγώλης θα έχει από τη Δευτέρα (14/01) στη διάθεση του τους ΓκάρισονΡάιλι, ενώ ελπίζει πως ο Γιώργος Αποστολίδης θα είναι σε θέση να προπονηθεί, παρά την οξεία αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπωρεί με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο στο ματς με τον ΚΑΟΔ, όπως και ο Αλέξης Σπανός που υποφέρει από ίωση.