Ο Ηλυσιακός υποδέχεται αύριο τον ΚΑΟΔ σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, για να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία. Ο Γιώργος Ζευγώλης γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα και τόνισε με δηλώσεις του πως οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη και να παραμείνουν στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός της ομάδα των Ιλισίων τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζουν ρόλο οι τεχνικές λεπτομέρειες και τα πλάνα, όσο η θέληση των παιδιών να πάρουν ότι αξίζουν και πάλεψαν γι’ αυτό ένα χρόνο τώρα. Η ομάδα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την παραμονή της στην Α1 μαζί με τον κόσμο της και πιστεύω ότι τα παιδιά θα δώσουν ότι έχουν για να πάρουμε τη νίκη. Ξέρω ότι ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό μας και είμαστε πανέτοιμοι για να δώσουμε μια μεγάλη και κρίσιμη μάχη”.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Καυκής είπε: “Δεν υπάρχουν λόγια… Ο αγώνας με τον ΚΑΟΔ είναι χωρίς αύριο. Νικάμε και κατακτάμε τη σωτηρία μας. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Θέλω από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στην Α1“.