Ο Νίκο Στρναντ είναι η τελευταία προσθήκη στο δυναμικό του Ικάρου ενόψει της σεζόν 2012-13. Ο Σλοβένος γκαρντ, υπέγραψε σήμερα (12/09) το συμβόλαιο του στα γραφεία της ομάδας και θα αποτελέσει ακόμα ένα “εργαλείο” στα χέρια του Δημήτρη Πρίφτη.

“Στον Ίκαρο οι συνθήκες είναι ιδανικές για κάθε επαγγελματία μπασκετμπολίστα και χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ και πάλι με τον κόουτς Πρίφτη“, ήταν τα πρώτα λόγια του 29χρονου παίκτη μετά τις υπογραφές και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

“Βέβαια ελπίζω πως τώρα τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα, καθώς στην Καβάλα ήμουν άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό μου, μόλις στο πρώτο μου παιχνίδι.Όλοι στην ομάδα δουλεύουμε σκληρά, με στόχο να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί από το πρώτο ως το τελευταίο παιχνίδι”.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Καλλιθέας, Σταύρος Ελληνιάδης, είπε για τον Στρναντ: “Με τον Νίκο ολοκληρώσαμε το ρόστερ για την νέα περίοδο και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας χωρίς απουσίες. Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα, αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το σημαντικό είναι πως όλοι οι παίκτες παρουσιάζουν μεγάλη διάθεση και ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου”.