Στα θετικά αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει ο Ίκαρος Καλλιθέας στον αγώνα με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει από τους παίκτες του να παίξουν καλή άμυνα στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε αναλυτικά για το συγκεκριμένο ματς: “Είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα η οποία ακόμα και στο ματς με τον Ολυμπιακό έδειξε πως είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, ενώ παράλληλα θα πρέπει να εντάξουμε όσο το δυνατόν πιο ομαλά τα νέα στελέχη της ομάδας. Στο τεχνικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε έμφαση στην άμυνα και μέσα από αυτή, να βρούμε καλό ρυθμό στην επίθεση”.

Από την πλευρά του ο Ζόραν Βρκιτς υπογράμμισε αναλυτικά: “Κάναμε μια άσχημη ήττα απέναντι στον Ηλυσιακό και πρέπει να επιστρέψουμε στον δρόμο των επιτυχιών. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Ελευσίνα είναι μια καλή ομάδα, η οποία επίσης χρειάζεται τη νίκη. Θεωρώ ότι με σκληρή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση, θα μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να έχουμε τον πρώτο λόγο”.