Ο Ίκαρος Χαλκίδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την απορία του για την κίνηση του αντιπροέδρου Οργανισμού και Άθλησης κ.Γεραντώνη να αρνηθεί να ανοίξει το κλειστό γήπεδο Κανήθου ή κάποιο άλλο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, ώστε να προπονηθεί η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη τη Δευτέρα (28/10). Οι άνθρωποι του Ίκαρου κατηγορούν τον κ. Γεραντώνη ότι έχει προκαλέσει επαννειλημένως προβλήματα στην ομάδα από την αρχή της σεζόν, γεγονός που προκαλεί μεγάλη εντύπωση σε όλους από τη στιγμή που όλη η πόλη της Χαλκίδας έχει στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

Ο Ίκαρος Χαλκίδας άλλωστε δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους της περιοχής να παρακολουθήσει για πρώτη φορά στην πόλη παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος για την Α1. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Ίκαρου για την Α1 κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας το γήπεδο ήταν κατάμεστο με πολλές οικογένεις και παιδιά, που πήγαν να περάσουν το απόγευμά τους, και το κλίμα άριστο με αποτέλεσμα άπαντες κι από τις δύο ομάδες να δηλώνουν μετά τον αγώνα την ικανοποίηση και τον… θαυμασμό τους για την σπουδαία ατμόσφαιρα και τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του Ίκαρου ευχαριστεί τον Δήμο Σχηματαρίου και τον Αντώνη Κανέλλο, ο οποίος δέχτηκε να μην κάνει προπόνηση η δική του ομάδα (Ερμής Σχηματαρίου), ώστε να προπονηθεί η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη.

“Η διοικούσα επιτροπή ευχαριστεί τον Δήμο Σχηματαρίου και θεωρεί επιλήψιμη την κίνηση του κ. Γεραντώνη να αρνηθεί την διεξαγωγή προπόνησης στο κλειστό της Κανήθου

Η Κ.Α.Ε. ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ευχαριστεί δημόσια τον ΔΗΜΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ και τον κ. ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΕΛΛΟ για την ευγενική του κίνηση να παραχωρήσει το κλειστό γήπεδο Σχηματαρίου για την προπόνηση της ομάδας μας την Δευτέρα 28/10/2013 , στις 18.00 αναβάλλοντας μάλιστα την προπόνηση της δικής του ομάδας ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ που ήταν προγραμματισμένη για την ίδια ώρα .

Η ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ βρέθηκε σε αδιέξοδο , μετά την άρνηση του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ , μέσω του αντιπροέδρου του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ κ. ΓΕΡΑΝΤΩΝΗ , να ανοίξει το κλειστό γήπεδο ΚΑΝΗΘΟΥ ή κάποιο άλλο κλειστό της πόλης για να πραγματοποιήσει την απογευματινή της προπόνηση , λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου. Η άρνηση αυτή μάλιστα προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, την στιγμή που υπήρξαν υπάλληλοι και στελέχη του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ που προθυμοποιήθηκαν ευγενικά και αφιλοκερδώς βέβαια , να ανοίξουν το γήπεδο ώστε να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας μας.

Θεωρούμε επιλήψιμη την κίνηση αυτή του κ. ΓΕΡΑΝΤΩΝΗ , η οποία είναι καθαρά προσωπική και σίγουρα βρήκε αντίθετους όλους τους άλλους ανθρώπους του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ και καλούμε τους προϊσταμένους του , να τον ενημερώσουν , διότι ίσως δεν το γνωρίζει , ότι ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ δεν έχει αργίες και απεργίες , και το κυριότερο , ότι δεν έχει το δικαίωμα να προβάλει προσχηματικά προβλήματα, σε μια ομάδα που ήδη την έχει αγκαλιάσει μια ολόκληρη πόλη .

Για τον ΙΚΑΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ”