Ο αμερικανός φόργουορντ του Ίκαρου Χαλκίδας Ντομινίκ Σάτον αναδείχθηκε ΜVP της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ έχοντας 15 πόντους και 17 ριμπάουντ απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας και οδηγώντας την ομάδα του στη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα για τη σεζόν 2013-14. Ο παίκτης του Ίκαρου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου γι αυτο το βραβείο, αλλά και την εντυπωσιακή παρουσία των φίλων του Ίκαρου στο γήπεδο.

«Νιώθω σπουδαία, αλλά στο τέλος της ημέρας απλά έκανα τη δουλειά μου. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Είμαστε μια νέα ομάδα με αρκετό ταλέντο και όπως είναι λογικό χρειαζόμαστε τις νίκες «νωρίς» στη σεζόν, ώστε να μεγαλώσει η αυτοπεποίθηση μας. Πάνω απ’ όλα, λοιπόν χαίρομαι για τη νίκη και το βραβείο έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι περίμενα. Πρώτα απ’ όλα η Χαλκίδα είναι μια φοβερή πόλη με εκπληκτική θέα, δίπλα στη θάλασσα και χαίρεσαι κάθε μέρα. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, δεν περίμενα ότι θα είχαμε τόσο κόσμο, αλλά όταν είδα τις εξέδρες να γεμίζουν ένιωσα μεγάλη χαρά. Σίγουρα το εκτιμήσαμε όλοι ως ομάδα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας. Στον Ίκαρο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν για την ομάδα και όλοι εκτιμάμε την προσπάθεια που γίνεται. Τέλος θέλω να πω ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι φοβερά απαιτητικό και ο δείκτης του ανταγωνισμού πάρα πολύ υψηλός.

Να πω την αλήθεια δεν το’χω σκεφτεί καθόλου (για το ολ σταρ γκέιμ και τον διαγωνισμό καρφωμάτων). Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Ίκαρο να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες κι εγώ να γίνομαι καλύτερος παίκτης κάθε μέρα. Αν συμβεί δεν θα χω πρόβλημα, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βοηθάω τον Ίκαρο».