Παρελθόν από τον πάγκο του Ικάρου αποτελεί ο Παναγιώτης Μακρυδήμας. Ο άμεσος συνεργάτης των Αρη Λυκογιάννη και Θανάση Σκουρτόπουλου αποχαιρέτησε τον σύλλογο της Καλλιθέας, καθώς αναλαμβάνει τα τμήματα υποδομής του Περιστερίου. “Ήταν μεγάλη μου τιμή και χαρά που δούλεψα επί τέσσερα χρόνια, σε μια ομάδα που αποτελεί πρότυπο για το ελληνικό μπάσκετ, όπως είναι ο Ίκαρος“, είπε κατά την αποχώρησή του ο Μακρυδήμας και πρόσθεσε:

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Αγγελόπουλο, τον Άρη Λυκογιάννη και τον Θανάση Σκουρτόπουλο για την άριστη συνεργασία που είχα μαζί τους, όπως φυσικά και όλους τους παίκτες με τους οποίους δουλέψαμε αυτή την τετραετία. Πλέον γυρίζω σελίδα πηγαίνοντας σε ένα σωματείο με τεράστια παράδοση, όπως είναι το Περιστέρι, αλλά είναι βέβαιο πως δεν θα ξεχάσω ποτέ το “κεφάλαιο” του Ικάρου. Εύχομαι κάθε επιτυχία στους ανθρώπους της ομάδας”.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Δημήτρης Αγγελόπουλος τόνισε: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Παναγιώτη για την συμβολή του στις επιτυχίες του Ικάρου, την τελευταία τετραετία. Εκτός από ένας εξαιρετικός προπονητής, είναι κι ένα καταπληκτικό παιδί με άμεμπτο χαρακτήρα. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του και είναι βέβαιο ότι μια μέρα οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν και πάλι”.

Ο Παναγιώτης Μακρυδήμας έκατσε στον πάγκο του Ικάρου για πρώτη φορά πριν από τέσσερα χρόνια περίπου, στα μέσα της περιόδου 2008-09. Ως βοηθός του Αρη Λυκογιάννη συνέβαλε καθοριστικά στις ανόδους στην Α2 και την Α1.

Στα μεταγραφικά του συλλόγου δεν υπάρχει κάτι νεότερο, ωστόσο τη Δευτέρα θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Δημήτρη Αγγελόπουλου και του Δημήτρη Πρίφτη, ώστε να συζητήσουν για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας.